dimarts, 14 de maig del 2013

MENÚ MIGDIA 13/05/13 al 17/05/13


LES AMANIDES I ELS ENTRANTS

- Amanida de l’hort amb vinagreta de llimona.
- Amanida de maduixes amb pètals de parmesà i vinagreta de xocolata.
- Amanida per a esportistes amb vinagreta de soja i sèsam. Supl. 1€
- Verdures saltejades gratinades amb formatge de cabra.
- Verdura al vapor amb oli d’oliva verge i sal Maldon.
- Escalivada  amb oli de carbó. Supl. 1€
- Crema de pèsols.


ELS ARROSSOS I  LES PASTES

- Rigattoni amb bolonyesa i pètals de parmesà.
- Caneló de verdures al wok amb formatge de cabra.
- Llaços al pesto i pètals de parmesà.
- Espaguetis 4 formatges.
- Fideuà de l’Empordà amb allioli.
- Arròs de muntanya amb bolets.
- Risotto de calamarcets amb la seva tinta.
- Arròs integral ecològic amb verdures al wok i pollastre.
- Canelons casolans de carn gratinats amb beixamel. Supl. 1,5€
- Lasanya casolana de carn i beixamel. Supl.1.5€


CARNS A LA BRASA I ALTRES PLATS

- Xurrasco de la Vall d’en Bas amb patates rústiques.
- Llom amb patates rosses.
- Hamburguesa de pollastre amb patates rosses.
- Hamburguesa vegetariana amb amanida.
- Hamburguesa de poltre amb arròs salvatge.
- Botifarra de la Vall d’en Bas amb fesols de Santa Pau.
- Mitjana de vedella de la Vall d’en Bas amb patata gratin. Supl. 3,5€
- Filet de cangur amb gírgoles. Supl. 3,5€
- Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells i arròs salvatge. Supl. 3,5€


P.D: LES GUARNICIONS LES POTS CANVIAR PER

- Patates rosses.
- Amanida verda.
- Fesols de Santa Pau.


ELS PEIXOS

- Bacallà gratinat a l’allioli de mel amb llit d’espinacs.
- Salmó fresc amb espàrrecs i carbassó. Supl. 1€


ELS POSTRES

- Tarta del dia.
- Macedònia Natural.
- Carpaccio de pinya natural amb gelat de coco.
- Iogurt de la Fageda.
- Flam de la Fageda.
- Crema de la fageda.
- Flam de cafè.
- Gelat artesà tres gustos.
(vainilla, xocolata, coco, sorbet de llimona o sorbet de maduixa)
- Tiramisú. Supl. 1€
- Coulant tebi de xocolata. Supl. 1€
- Gelats Häagen Dazs. Supl. 1,5€
- Postres del dia.


ELS PANS

- Pa de xapata.
- Torrada de pagès.
- Torrada de pagès amb tomàquet.
- Pa cinc cereals.


CADA DIA UN PLAT RECOMANAT
CADA DIA UNS POSTRES  DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada