dilluns, 22 d’abril del 2013

MENÚ MIGDIA 22/04/2013 al 26/04/2013

LES AMANIDES I ELS ENTRANTS
- Amanida de l’hort amb vinagreta de llimona. ***
- Amanida de maduixes amb pètals de parmesà i vinagreta de xocolata.
- Amanida per a esportistes amb vinagreta de soja i sèsam. Supl. 1€ ***
- Verdures saltejades gratinades amb formatge de cabra. ***
- Verdura al vapor amb oli d’oliva verge i sal Maldon. ***
- Escalivada  amb oli de carbó. Supl. 1€  ***
- Crema de pèsols. ***
 
ELS ARROSSOS I  LES PASTES
- Fideuà de l’Empordà amb allioli.
- Rigattoni amb bolonyesa i pètals de parmesà.
- Espaguetis 4 formatges.
- Llaços amb pesto i pètals de parmesà.
- Risotto de calamarcets amb la seva tinta.
- Arròs de muntanya amb bolets. ***
- Arròs integral ecològic amb verdures al wok i pollastre. ***
- Canelons casolans de carn gratinats amb beixamel. Supl. 1,5€
- Lasanya casolana de carn i beixamel. Supl.1.5€

CARNS A LA BRASA I ALTRES PLATS
- Llom amb patates rosses. ***
- Hamburguesa de pollastre a la brasa amb patates rosses. ***
- Hamburguesa de poltre del Ripollès amb arròs salvatge. ***
- Hamburguesa vegetariana amb amanida.- Botifarra de la Vall d’en Bas amb fesols de Santa Pau. ***
- Mitjana de vedella de la Vall d’en Bas amb patata gratin. Supl. 3,5€ ***
- Filet de cangur amb gírgoles. Supl. 3,5€ ***
- Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells i arròs salvatge. Supl. 3,5€ ***

 P.D: LES GUARNICIONS LES POTS CANVIAR PER
- Patates rosses. ***
- Amanida verda. ***
- Fesols de Santa Pau. ***

ELS PEIXOS
- Bacallà gratinat a l’allioli de mel amb llit d’espinacs. ***
- Crep de brandada de bacallà amb salsa de pebrot.

ELS POSTRES
- Macedònia Natural. ***
- Carpaccio de pinya natural amb gelat de coco.- Iogurt de la Fageda.- Flam de la Fageda. - Crema de la fageda. - Flam de cafè. - Gelat artesà tres gustos(vainilla, xocolata, coco, sorbet de llimona o sorbet de maduixa)- Tiramisú. Supl. 1€- Coulant tebi de xocolata. Supl. 1€- Gelats Häagen Dazs. Supl. 1,5€- Postres del dia.

 ELS PANS
 - Pa de xapata.
- Torrada de pagès.
- Torrada de pagès amb tomàquet.
- Pa cinc cereals.
 


CADA DIA UN PLAT RECOMANATCADA DIA UN POSTRE  DEL DIA

B-CREK
www.b-crek.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada